Operation Ren Sø 2012 Efterbrænder

Til Operation Ren Sø 2012, som blev afholdt lørdag d. 17. marts 2012, blev det klart for dykkeren André Boas, at der på bunden af Bagsværd Sø, lå så meget farligt affald i Bagsværd Sø - i form at glas, glasskår, metal, porcelæn og meget mere - at endnu et dyk var nødvendigt.


Derfor arrangerede 361, i samarbejde med André, en efterbrænder til Operation Ren Sø 2012. Lørdag d. 31. marts 2012 mødte André, Gitte og Otto Olsen (forældre til 361 ungdomsroeren Malene Olsen) op for at iklæde sig dykkerdragter og snorkle ud for 361 klubhus og parkeringsplads. Til at hjælpe dem i kano, havde Lisbet Olsen, medlem af 361, og hendes mand Rune valgt at stille op. I løbet af dagen dukkede den altid hjælpsomme Bjørn Jensen, også medlem af 361, op og hjalp til med bortskaffelse og sortering af affaldet.

Denne fælles indsats resulterede i, at sø-bunden nu er befriet for, hvad der svarer til en trillebør fuld af, glas og glasskår, et par skraldesække med jern og porcelæn samt andre større genstande som rør, metalprofiler og sågar en gammel smadret PC samt ammunition i form af en uaffyret patron.

Alt sammen ting som nu ikke kan skade dem som af den ene eller anden grund vil eller er nødt til at betræde bunden af Bagsværd Sø ud for 361 klubhuset og parkeringspladsen.

Lidt billeder fra dagen: