Her finder du Danmarks hyggeligste Kano-/Kajakklub 

361 Kano- og Kajakklub er placeret i de smukkeste grønne omgivelser med direkte adgang til Bagsværd Sø.

Klubbens adresse er Nybrovej 361, 2800 Kongens Lyngby, der ligger ved Nybro som er et bindeled mellem Bagsværd Sø og Lyngby Sø.

Bagsværd Sø har et areal på 121 ha, en middeldybde på 2 m og på det dybeste sted er søen 3,5 m. Bagsværd Sø anvendes til nationale og internationale rostævner. Der er anlagt 2.000 meter robaner på langs søen og starten kan ses fra klubben. I søen ligger den fredede ø Gåseholm. Lyngby Sø er 59 ha og har en max dybde på 3,3 m.

Mølleåen udspringer ved Bastrup Sø og forbinder en række søer inden den løber ud i Øresund. Fra 361 er det muligt at ro nordvest til Danmarks dybeste sø, Furesøen (941 ha, 38 m dyb), til Farum Sø (120 ha) og til Vejlesø (16 ha). Du kan også ro den modsatte vej, hvor Mølleåen går hele vejen via Lyngby/Sorgenfri, Brede, Ørholm og Raadvad ud til Øresund ved Strandmøllen.

Fra 361 kan du kan komme vidt omkring i kajak og kano.

Besøg 361 Kano- & Kajakklub

Vil du besøge os kan du finde 361 Kano- & Kajakklub via Google Maps.

Klubbens kontor er åbent den første mandag hver måned fra kl. 17:00 - 19:00. Lukket i juli og december.

Offentlig transport

Der går bus lige til døren. Bus linie 191 fra Sorgenfri st. - Lyngby st. Se køreplan på Moviatrafik.dk.

Parkering ved 361

Der er offentlige parkeringspladser uden tidsbegrænsning ved klubben. Vores naboer er Nybro Kro, Frederiksdal Bådudlejning og en iskiosk, så i højsæsonen kan det være svært at finde parkeringplads.

Det er IKKE tilladt at parkere på selve Nybrovej, så vi anbefaler dig, at anvende græsplænene bag ved 'Tyrolerhuset' (Nybrovej 315). Se angivelsen på kortet nedenfor.

Relevante links:

Her ligger 361:

Parkering i nærheden af 361:

Parkering