Turkano

En turkano giver dig en unik mulighed for dejlige oplevelser, uanset alder eller fysisk formåen. Du kender formentlig turkanoen fra udlejningsstederne ved Mølleåen. Kanoen kan imidlertid bruges til meget mere end en små søndagsudflugter. Private turkanoer er ofte udstyret med madrasser, hynder og oversejl, der gør det muligt at overnatte i kanoen på de tilladte pladser - det er afslapning og hygge.

 
Det er forholdsvis let at manøvrere en turkano. Der er gode muligheder for at tage familien med på tur og nyde naturen og søens stille bølger.
 
Vi tilbyder gratis udlån af turkanoer til klubbens medlemmer. Der hænger en kalender i klubhuset, hvori du kan skrive og reservere en kano. Der skal minimum være et medlem i hver af de udlånte kanoer. Ved lån af klubbens turkanoer skal overholde klubbens regler for brug af turkanoer.

I løbet af året arrangerer klubben forskellige ture for kanofolket. Som minimum afholdes Pinseturen og Vikingeturen.

Pinseturen
Turen er et en fælleshygge arrangement for alle og afvikles i Pinse-weekenden. Det er naturligvis muligt at låne klubbens kanoer og kajakker til dette arrangement. Husk at reservere kanoerne i protokollen som hænger ved opslagstavlen i klubhuset. Der vil blive lagt vægt på en uforglemmelig Pinsefrokost med råhygge og lejrbål med godnathistorier.
 
Vikingetur
Denne tur er for de barske. Har du hår på brystet, så er vikingeturen helt sikkert noget for dig. Mødestedet er oven strøms slusen i Frederiksdal på et nærmere aftalt tidspunkt. Turen byder på fællesspisning, bålhygge, sang og bæreklang. Vanen tro eksperimenteres med videreudvikling af det perfekte saunatelt. Ikke fordi vi påregner at komme til at fryse, men mere for at adsprede og fornøje. Vest og kanovogn er obligatorisk. Alle deltagere pålægges en mindre arbejdsopgave fx indkøb, bage, madlavning. Der er et mindre deltagegebyr og tilmelding er nødvendig.