Kajakkursus

Deltag i vores IPP2 kajakkursus for voksne begyndere i maj/juni 2019

Vores begynderkursus består af fire elementer:

  1. Få de basale kajakfærdigheder: Fem lektioner under ledelse af instruktører (d. 21. – 29. maj)
  2. Opbyg mere rutine: Ro sammen med andre klubmedlemmer (juni)
  3. Få teknikken justeret: En lektion under ledelse af instruktører (d. 22. juni)
  4. Bliv frigivet til at ro alene: Individuel vurdering af kursisternes kajakfærdigheder (d. 22. juni) 

Kurset kræver, at du er rask, er i god fysisk form og kan svømme 600 meter i et svømmebassin. Det er dog ikke en forudsætning, at du har prøvet at ro kajak før. Vi anbefaler, at du læser denne beskrivelse af kurset, inden du tilmelder dig.

Ved afslutningen af kurset vil instruktørerne vurdere om du opfylder kravene til frigivelse på IPP2-niveau.

Kurset gennemføres i turkajak - vi har ingen havkajakker, idet vi mener, de hører hjemme på Øresund eller andet kystnært farvand. Roere, der er frigivet til ethvert EPP/IPP-niveau i havkajak skal som alle øvrige gennemføre kurset for at blive frigivet til klubbens turkajakker.

Læs hvordan du reserverer plads på kurserne nedenfor.

Vi tilbyder ligeledes et kajakkursus årligt målrettet deltagere på 60 år eller derover. Kontakt Kurt Binau fra klubbens bestyrelse for yderligere information på kontoret@361.dk.

Kajakkurser er en oplevelse

Henter billeder...

Sådan tilmelder du dig

Kurset i 2018 er fyldt pr. 11.3.2018. Vi har endnu ikke oprettet reservation for 2019.
Du kan ikke reservere plads på hold i 2018 ved at bruge online ansøgning om medlemsskab og kajakursus på forsiden. Klik her.
Skriv dit navn, adresse, fødselsdato mv. og søg om optagelse på kajakkursus. Når ansøgningen er behandlet, får du besked om der er plads til dig eller du er på venteliste. Du vil blive påkrævet 1.500 kr., som udgør reservationsgebyr/indmeldelse. Opkrævning af kontingent vil følge senere. Vær opmærksom på, at den samlede pris for deltagelse på kajakkursus omfatter betaling for kajakkursus, indmeldelse, kontingent og nøgle. For 2018 udgør det samlede beløb 3.500 kr.

Du kan læse mere om, hvad 361 Kano- & Kajakklub tilbyder sine medlemmer.
Der er plads til 12 kursister på hvert kursus. Pladserne på holdene besættes efter først-til-banken princippet. Det betyder, at du sikret plads, hvis du er en af de 12 første, der betaler. Hvis ikke du her mulighed for at deltage på de fastsatte datoer, giver du os blot besked og vil få dine penge retur.

Tilmeld dig med det samme
Hurtig tilmelding anbefales, da kurserne er populære. Vi glæder os til at introducere dig til kajaksporten. Vel mødt :)