Kajakkursus

IPP2 kajakkursus for voksne i maj/juni 2020 - datoer annonceres i november 2019

Vores begynderkursus består af fire elementer:

  1. Lær de basale færdigheder: Fem lektioner under ledelse af instruktører
  2. Opbyg mere rutine: Ro sammen med andre klubmedlemmer
  3. Få teknikken justeret: En lektion under ledelse af instruktører
  4. Bliv frigivet til at ro alene: Individuel vurdering af kursisternes kajakfærdigheder

Kurset kræver, at du er rask, er i god fysisk form og kan svømme 600 meter i svømmehal. Vi har evalueret dette års kursusforløb og arbejder på en opdateret beskrivelse af forudsætninger og kursusforløb. Beskrivelsen kommer på hjemmesiden fra november 2019 og dén skal du læse, inden du melder dig til.

Ved afslutningen af kurset vil instruktørerne vurdere om du opfylder kravene til frigivelse på IPP2-niveau.

Kurset gennemføres i turkajak - vi har ingen havkajakker, idet vi mener, de hører hjemme på Øresund eller andet kystnært farvand. Roere, der er frigivet til ethvert EPP/IPP-niveau i havkajak skal som alle øvrige gennemføre kurset for at blive frigivet til klubbens turkajakker.

Læs hvordan du reserverer plads på kurserne nedenfor.

Vi tilbyder ligeledes et kajakkursus årligt målrettet deltagere på 60 år eller derover. Kontakt Kurt Binau fra klubbens bestyrelse for yderligere information på kontoret@361.dk.

Kajakkurser er en oplevelse

Henter billeder...

Sådan tilmelder du dig

Der er IKKE FLERE ledige pladser på kurset i 2019. Inden længe kan du reservere plads på hold i 2020 ved at bruge online ansøgning om medlemsskab og kajakursus på forsiden. Klik her. Skriv dit navn, adresse, fødselsdato mv. og søg om optagelse på kajakkursus. Når ansøgningen er behandlet, får du besked om der er plads til dig eller du er på venteliste. Du vil blive påkrævet 1.500 kr., som udgør reservationsgebyr/kursusgebyr. Opkrævning af kontingent vil følge senere. Vær opmærksom på, at den samlede pris for deltagelse på kajakkursus omfatter betaling for kajakkursus, indmeldelse, kontingent og nøgle. For 2019 udgør det samlede beløb 3.500 kr.

Du kan læse mere om, hvad 361 Kano- & Kajakklub tilbyder sine medlemmer.
Der er plads til 12 kursister på hvert kursus. Pladserne på holdene besættes efter først-til-banken princippet. Det betyder, at du sikret plads, hvis du er en af de 12 første, der betaler. Hvis ikke du har mulighed for at deltage på de fastsatte datoer, giver du os blot besked og vil få dine penge retur.

Tilmeld dig med det samme
Hurtig tilmelding anbefales, da kurserne er populære. Vi glæder os til at introducere dig til kajaksporten. Vel mødt :)