Kajakkursus

IPP2 kajakkursus for voksne

Vores IPP2 kajakkursus for begyndere består af tre elementer:

  1. Lær de basale færdigheder: Seks lektioner under ledelse af instruktører
  2. Opbyg mere rutine: Ro sammen med andre klubmedlemmer
  3. Justering af teknik og frigivelse: Individuel vurdering af kursisternes kajakfærdigheder

Kurset kræver, at du er rask, er i god fysisk form og kan svømme 600 meter i svømmehal uden at holde pause. Du må ikke lide af en bevidsthedsrøvende sygdom eller nedsat bevægelighed. God fysisk form er væsentligt, da kurset gennemføres over få uger. På den første del skal du gennem en del øvelser og særligt redningsøvelserne opleves af mange som intensive og krævende. Er du tilpas smidig (fingre kan nå gulvet med strakte ben), kan du fx løfte dig ud af vandet på bassinkanten alene ved hjælp af armene og dyrker du regelmæssig motion (fx svømning, løb, cykling), har du gode forudsætninger for at klare øvelserne.

Ved afslutningen af kurset vil instruktørerne vurdere om du opfylder kravene til frigivelse på IPP2-niveau.

Kurset gennemføres i turkajak. Roere med erhvervet EPP/IPP-bevis i havkajak skal som alle øvrige gennemføre kurset for at blive frigivet til klubbens turkajakker.

Læs den mere detaljerede beskrivelse af kurset, inden du melder dig til. Du kan læse hvordan du reserverer plads på kurserne nedenfor.

Vi tilbyder ikke mere kajakkursus målrettet deltagere på 60 år eller derover. Alle skal deltage i de samme kurser. Kontakt klubbens bestyrelse for yderligere information på kontoret@361.dk.

Sådan tilmelder du dig til kursus i 2023

Kajakkursus for 2022 er igang og der er ikke flere pladser.
D
u kan reservere plads på hold i 2023 ved at bruge online ansøgning om medlemsskab og kajakursus på forsiden. Klik her. Skriv dit navn, adresse, fødselsdato mv. og søg om optagelse på kajakkursus. Når ansøgningen er behandlet, får du besked om der er plads til dig eller du er på venteliste. Du vil blive opkrævet 1.500 kr., som udgør reservationsgebyr/kursusgebyr. Opkrævning af kontingent vil følge senere. Vær opmærksom på, at den samlede pris for deltagelse på kajakkursus omfatter betaling for kajakkursus, indmeldelse, kontingent og nøgle. For 2023 udgør det samlede beløb 3.700 kr.

Du kan læse mere om, hvad 361 Kano- & Kajakklub tilbyder sine medlemmerDer er plads til 10 kursister på hvert kursus. Pladserne på holdene besættes efter først-til-banken princippet. Det betyder, at du sikret plads, hvis du er en af de 10 første, der betaler. Hvis ikke du har mulighed for at deltage på de fastsatte datoer, giver du os blot besked og vil få dine penge retur.

Tilmeld dig med det samme
Hurtig tilmelding anbefales, da kurserne er populære. Vi glæder os til at introducere dig til kajaksporten. Vel mødt :)